Seurakunnan tehtävä on tukea, auttaa ja opastaa jokaista tuntemaan henkilökohtaisesti Jeesus Kristus, kasvamaan lähemmäs Jumalaa ja löytämään oman paikkansa seurakuntayhteydessä. Tahdomme tavoittaa ja kohdata jokaista tuusulalaista yksilöllisesti, yhdessä. Olet lämpimästi tervetullut seurakuntamme tilaisuuksiin ja toimintaan.
Seurakunta

Jumalan seurakunta muodostuu jokaisesta Jeesukseen Kristukseen uskovasta, pelastuksen vastaanottaneesta ja Jumalan Pyhästä Hengestä uudestisyntyneestä ihmisestä.

Tuusulan Helluntaiseurakunta on elävä ja lämmin seurakunta keskellä Tuusulaa, tarkoitettu jokaiselle tuusulalaiselle.

Tunnemme hyvin toisemme ja voimme sanoa olevamme kotona ja yhtä perhettä. Aivan yhtä lailla kuin yhdessä iloitessa ilo lisääntyy, niin yhdessä itkiessä suru puolittuu. Tuemme toisiamme vastoinkäymisten kohdatessa ja kannamme toistemme taakkoja. Vastapainoksi nautimme toistemme seurasta iloiten paljon yhdessä.

Olet tervetullut mukaan joukkoomme. Iloitsemme jokaisesta uudesta ystävästä!

Mihin uskomme?

Pyhä Raamattu on Pyhän Hengen innoituksesta syntynyt Jumalan Sana ja oppimme ainoa perusta.

On yksi, iankaikkinen Jumala kolmessa persoonassa: Isä ja Poika ja Pyhä Henki.

Jumala loi taivaan ja maan. Hän loi ihmisen omaksi kuvakseen ja yhteyteensä, mutta syntiinlankeemuksessa ihminen joutui eroon Jumalasta. Ihminen voi palata takaisin Jumalan yhteyteen tunnustamalla ja pyytämällä anteeksi syntinsä Jeesukselta Kristukselta. Pyytämällä Jeesusta Kristusta elämänsä Herraksi, ihminen saa lahjaksi vanhurskauden ja uudestisyntyy Pyhästä Hengestä Jumalan lapseksi.

Jeesus Kristus, Jumalan Poika, syntyi neitseestä ihmiseksi ja eli ainoana ihmisenä täysin synnittömän elämän opettaen ja tehden tunnustekoja. Ristinkuolemallaan Jeesus sovitti kaikki maailman synnit nousi kuolleista, astui ylös taivaaseen, istui Isän, Kaikkivaltiaan Jumalan oikealle puolelle ja on sieltä tuleva tuomitsemaan eläviä ja kuolleita.

Jumalan lapseksi tulemisen jälkeen Jeesus kehoittaa Pyhästä Hengestä uudestisyntynyttä ihmistä menemään kasteelle ja tunnustamaan Hänet Herrakseen seurakunnan edessä. Usko ja kaste kuuluvat yhteen Jeesuksen Kristuksen pelastustyössä. Jeesus sanoo omien sanojensa mukaisesti: "Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu; mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen" (Markus 16:16).

Tuusulan Helluntaiseurakunta
Koskenmäentie 5, 04300 TUUSULA