Seurakunnan tehtävä on tukea, auttaa ja opastaa jokaista tuntemaan henkilökohtaisesti Jeesus Kristus, kasvamaan lähemmäs Jumalaa ja löytämään oman paikkansa seurakuntayhteydessä. Tahdomme tavoittaa ja kohdata jokaista tuusulalaista yksilöllisesti, yhdessä. Olet lämpimästi tervetullut seurakuntamme tilaisuuksiin ja toimintaan.
Toiminta

Toimintamme lähtökohtana on aina tulla kohdatuksi  erityisesti Jumalan kanssa. Tahdomme syventää uskoamme Jeesuksen Kristukseen ja tuntea aina vain enemmän rakasta Isäämme ja kasvaa Hänen armossa.

Jumalanpalvelus kutsuu kuulemaan Jumalan Sanaa, viettämään ehtoollista, ylistämään ja rukoilemaan yhdessä. Tilaisuuksissa puhuu sekä seurakuntamme omat jäsenet että vierailevat puhujat. Siellä kuulet myös monipuolista musiikkia ja henkilökohtaisia todistuksia Jumalan ihmeellisistä teoista ja johdatuksesta. 

Sanan ja Rukouksen illat keskiviikkoisin ovat tarjonneet vapaamuotoisen ja kiireettömän tilaisuuden ystävien kanssa kohdata Jumalaa Sanan kautta, keskustellen, rukoillen ja ylistäen. Tilaisuuksien juontajat ovat tulleet omasta seurakunnasta sekä lähiseurakunnista. Kuukauden ensimmäinen tilaisuus on Israel ja lähetys –teemalla.

Pyhäkoulu on lasten oma hetki, joka pidetään sunnuntain Jumalanpalveluksen aikana. Pyhäkoulussa opettajan johdolla kuunnellaan Raamatunkertomuksia sekä lauletaan, leikitään, askarrellaan ja piirretään. 

Avoin Raamattukoulu 

Tule Jumalan Sanan tutkittavaksi joka toinen toinen torstai klo 18-20. Lämpimästi tervetuloa!

Lue tästä lisää Avoimesta Raamattukoulusta.

Tuusulan Helluntaiseurakunta
Koskenmäentie 5, 04300 TUUSULA
puh. 045-3167427